петък, 2 ноември 2012 г.

Малки радости

      Отдавна не съм публикувала нищо в блога, но за това си има обяснение - един хубав летен ден спрях да виждам. След първоначалния страх, шок и ужас, че съм ослепяла дойде успокоението, че е временно и че ще се оправя. Слава богу вече съм добре, трябваше да се подложа на пълно въздържание от компютър, телевизия и други напрягащи зрението дейности + малко лекарства и капки за очи. Сега съм въоръжена с очила и поднових нормалния си живот :) . Бродирам лека полека и то мнооого мънички неща - и така ето две моделчета на SamSarah design studio, много са лъчезарни поне за мен - едното е магнитче, а другото ще ни краси за Великден.

5 коментара:

Galina Hristova каза...

Здравей,Славина!Не подозирах,че ти се случва всичко това!Искренно се надявам и ти пожелавам да се възстановиш напълно!Приятно ми е да разглеждам всичко ново,което публикуват"момичетата ми"(така ви наричам).Наистина са лъчезарни двете ти творения,и мисля,че в крайна сметка нищо не може да ти попречи да правиш това,което наистина обичаш.Радвам се за теб!Прегръдки! 

Rusi Nai каза...

Славина,радвам се,че всичко вече е наред при теб!
Наистина,когато човек има желание за нещо,винаги намира начин!
Моделчетата са много нежни и свежи!!!

Topcho каза...

Сигурно е било ужасно преживяване :/ И толкова време въздържание от любимите неща. Надявам се да се възстановиш напълно и да няма повече подобни епизоди!
Нещата, които си избродирала, са дребнички, но изключително сладурски! Някакси ми е много весело да видя великденско зайче преди Коледа, както се и радвам на снежните човеци посред лято :)

slavinaj каза...

Галя, Руси и Топчо, много ви благодаря за милите думи. Аз много се радвам, че мога да ровичкам из безкрайното уеб пространство и да се възхищавам и на вашите творби.

Mstitch каза...

Славинче, съжалявам, че си преживяла този неприятен инцидент! Искрено се радвам, че сега всичко е наред при теб!