сряда, 27 юни 2012 г.

Лятна чанта

     Преди време реших, че искам нова лятна чанта. Обикалях по магазините, но нищо не ми грабна окото и понеже от доста време разглеждах в различни блогове снимки на собственоръчно ушити чанти, ми хрумна идеята и аз да си направя такава. Много рових за идеи, мислих, но нямах кураж да експериментирам. В едно японско списание намерих много семпъл модел, купих доста шарен плат и уших първата си чанта. Направих я двулицева, отвътре е бежова, за да мога да я използвам и при много пъстър тоалет. 
     Оказа се, че не е трудно да се ушие, имам доста идеи за нови чанти, по-сложни, с бродерийки или други допълнения, но да видим кога ще станат :).
  

5 коментара:

nádya каза...

Славина, много ти е хубава станала чантата!!! Щампата е страхотен цвят, отлична идея да е двулицева, а съм сигурна, че ще има още, правенето на чанти е малко заразително.

Rusi Nai каза...

Ооо,страхотна е чантата! Много свежа и лятна! Да си я носиш с удоволствие!

slavinaj каза...

Благодаря ви :)
Наде, ако знаеш колко съм проучвала чантите ти, голямо вдъхновение си.

nádya каза...

Славина, благодаря много, но ти си се справила повече от отлично!!! Аз като цяло си ги измислям, но това ти казвам един път като направиш и после се вдъхновяваш и ти идват разни идейки!!!

Mstitch каза...

С огромно закъснение искам да те поздравя за прекрасната чанта!!Аз няколко години се каня да си направя за мен, но или време нямам или не мога да реша какво точно искам.. А ти си се справила отлично!