четвъртък, 12 април 2012 г.

Детска чантичка

     Преди няколко дни племенницата ми стана на 5 години и към купения подарък реших да добавя нещо от мен. След много умуване се спрях на чантичка и като за първи път не посмях да рискувам, затова използвах готова кройка . Получи се доста малка симпатична чантичка, около 12/14 см, закопчаването е с магнитно копче.


6 коментара:

Mstitch каза...

Славинче, племенницата ти е получила страхотен подарък!Браво! Дъщеря ми надникна преди малко какво правя и познай какво ми каза...:))) "Искам такаваааа" :))))

Rusi Nai каза...

Славина,страхотна е чантичката,много,много сладка! Племенницата ти наистина ще е щастлива.Сигурна съм,че което и момиченце да я види ще я поиска!

slavinaj каза...

Руси, Мариета много ви благодаря. Моите синове бяха много впечатлени и сега ми дават поръчки.
Мариета, ако решиш да я правиш леко увеличи размера, защото отвора е тесен и поне моята шевна машина не го захвана и ших на ръка.

nádya каза...

Славина, чантичката е станала толкова красива, харесаха ми подбора на цветовете, личи си че си я правила с мерак...просто за момиченца могат да се направят безброй красоти, докато за момченцата е винаги по-ограничен избора!!! Отличен подарък!!!

Topcho каза...

Страхотна чантичка! Хем е страшно весела с това Хелоу Кити, хем с тези цветове и десени е станала толкова елегантна, че не само малки, а и доста по-големи момиченца биха я носили с огромно удоволствиел Страхотен подарък е станал! :)))

slavinaj каза...

Благодаря ви, Наде и Топчо. Аз винаги се съмнявам в резултата и е приятно да видя, че се харесва и на други.