понеделник, 26 март 2012 г.

Пролетно предизвикателство

     В един френски блог, който следя - този на Ravenelle се провежда SAL (не съм наясно какво значи това съкращение и ако някой знае, моля да ми каже :) ). Общо взето идеята е следната - дадени са цветовете на бродерия по схема на авторката на блога (ама ние не знаем как изглежда), желаещите да участват в този SAL се записват, а Ravenelle изпраща на определен период от време част от схемата. И така утре приключва първия етап и аз се отчетох с това:


     Много съм доволна от това, което се получава и вече очаквам с нетърпение следващия етап. На вас ви препоръчвам да разгледате блога , в него има полезни уроци и безплатни дизайни.

5 коментара:

Mstitch каза...

Славинче, много нежно етапче си показала! Благодаря за линка, определено този блог е много интересен, може следващия път и аз да се запиша. И на мен ми е интересно какво значи съкращението SAL.

Topcho каза...

Изглежда страхотно! SAL е съкращение от Stitch-A-Long т.е. "Да шием заедно" в малко по-свободен превод. Най-често саловете са като в този случай, когато на участниците парченце по парченце им се представя дизайна, но понякога обединяващото може да е само по темата, дизайнера, или пък периода от време, когато участиниците шият. Важното е да е весело :)) А аз ще чакам с нетърпение да видя следващите етапи на тази красота :D

slavinaj каза...

Мариета, благодаря !
Топчо, мерси за разяснението, вярно, че е забавно, тъкмо вчера получих 2-та част от схемата и почвам.

nádya каза...

Славина, много нежно и обещаващо начало на този SAL - аз в интерес на истината също не знаех какво означава!!! Цветовете са много нежнички явно определено ще е нещо пролетно пак...

slavinaj каза...

Наде, благодаря ти, аз заради цветовете се запалих, авторката ги беше показала, та така ... Сега бродирам езерце до 7 ще го покажа.