петък, 10 февруари 2012 г.

Нещо цветно

     Преди време много ми хареса един цветен модел от френското списание Creation Point de croix и сега след толкова дълъг период със сняг и студ направо ме сърбяха ръцете да го избродирам. Оформлението ще го отложа, но по принцип каквото и да се получи е предвидено за подарък. Използвах конци ДМЦ и ших на лен Belfast.



7 коментара:

Topcho каза...

Наистина много красив модел! Особено в това студено безцветно време, какъвто е пъстър навява все приятни пролетни мисли :D В каквото и да се превърне тази хубост, получателката и със сигурност ще я хареса

Rusi Nai каза...

Този модел ми е любим и аз съм го харесала отдавна,но кога ли ще стигна до него....Ще чакам оформлението,със сигурност ще е интересно!

Любонька каза...

Мне очень нравится вышивка. Она невольно вызывает улыбку восхищения. Я тоже хочу вышить такой мотив!

Mstitch каза...

Моделчето е невероятно! На мен също ми е в плановете. Ще чакаме оформлението на подаръка! Браво, Славинче, страхотен избор!

slavinaj каза...

Благодаря, надявам се скоро да го покажа оформено

nádya каза...

Славина, толкова е нежно и красиво!!! Аз го започнах това моделче, но сега като гледам твоето просто се уверявам още веднъж, че на лен изглежда приказно красиво, а на моята панама не започна да се получава така красиво, за това го изоставих де...Оформлението каквото и да е ще е се получи оригинално!!!! Браво на теб!!!

slavinaj каза...

Благодаря ти, Наде, не го оставяй, сигурна съм , че и на панама е красиво, поне на оригинала е така. Между другото чак на края се вижда, аз през цялото време докато бродирах имах съмнения за резултата, все ми се струваше разпиляно.