сряда, 16 ноември 2011 г.

Коледен чорап

        Обещах на малкия ми син преди година, че ще му направя коледен чорап като на брат му. Само че ми отне доста време докато му харесам модел и най-накрая намерих, но празника беше минал. Ето защо сега реших да не се мотая много и да действам навреме. Всяка вечер детето проверяваше докъде съм стигнала и днес го чака изненада - готов коледен чорап.


         Моделът е на Bent Creek - Christmas Eve Stocking. Много харесвам тази фирма и ми се ще още техни неща да избродирам. Панамата е 30 каунт и е оцветена с орехови листа, конците са на DMC, а фонът на снимката е плата от който уших гърба на чорапа.

8 коментара:

Rusi Nai каза...

Много красив чорап се е получил с тази нежна бродерия! Детенцето ще е щастливо!

slavinaj каза...

Благодаря ти, Руси!

geniko каза...

Браво детенцето ще е мн. радостно.Мн. е хубав чорапът.Аз мин. година правих и на моите деца.Да си го ползвате и да си краси на коледа със здраве.

slavinaj каза...

Гери, мерси. Дечкото е много щастлив, искаше да си го носи в градината днес.

nádya каза...

Много симпатично чорапче си избродирала и изработила!!! Цветът, който се е получил от боядисването много ми допадна, така хубаво се откроява белия цвят!!! Браво, Славина!!!

slavinaj каза...

Благодаря ти Наде! Цвета трябваше да е по-кафяв, ама аз се сетих в средата на есента и на ореха листата бяха пожълтяли вече. Напролет ще пробвам със свежи листа да видя какво ще се получи.

Mstitch каза...

Невероятно красив чорап си направила! Много ми харесва и бродерията и оформянето!Браво!!!!!

slavinaj каза...

Благодаря, Мариета, тя снимката не е добра и на живо цветовете са по-хубави.