сряда, 25 септември 2013 г.

Отново детски несесери

     Бях обещала на две деца за рождения им ден да им направя несесер като на моя син. Ама хич не обичам да правя еднакви неща, предупредих, че ще са различни, хем да има елемент на изненада. Въпросните деца са близнаци - момче и момиче. За момчето идеята се избистри доста бързо /все пак съм мъжка майка/, обаче за момиченцето ми отне седмици да избера модел и плат. Работата е ясна - уж да е в розово, но да не е сладникаво, а и да не е бебешко, все пак е на 9 години, накратко ужас. Не успях да направя несесерите за рождения ден, но на първия учебен ден тържествено ги връчих. Признавам си, много се притеснявах дали децата ще си ги харесат, а те съвсем по детски и много искрено се зарадваха, при което на мен ми се отпусна душата.
 
     Момичешкият несесер е с прозорче, ето тук има урок как се прави. Аз руски разбирам, но не ми стана ясно как става номера с подплатата, та импровизирах донякъде, определено ще трябва да усъвършенствам метода.
 


     Това пък е момчешкия несесер, на него се "упражнявах" да слагам собственоръчно направено бие, ами ... и тук ще трябва да се усъвършенствам.
   
 
     Двата несесера са с еднакъв размер 22/11 см, нали все пак са за близнаци :) и понеже пак закъснявах, много набързо ги снимах и са ми ужасни снимките.

2 коментара:

Rusi Nai каза...

Славина,несесерите са страхотни!!!
Представям си как са се зарадвали дечицата!

Славина Лазарова каза...

Благодаря ти, Руси, децата наистина много се зарадваха, въпреки че и на двата несесера забравих да направя нещо.