сряда, 10 август 2011 г.

Малки копчета, големи копчета

През лятото почти не бродирам, не знам защо така се получава. Имам голямо желание, но ... Тези дни ми дойде музата за творчество, но трябваше да е нещо дребно, за да го завърша бързо.
От доста време си обещавам всеки месец да правя аксесоар за хобито ми, хем да е красиво, хем да слага ред в материалите. И така - бурканчето за копчета се сдоби с нова тематична капачка


Моделът е сборен от 2 моделчета в последния брой на сп. Création Point de Croix. Оформлението на капачката не отне много време, а резултата много ме радва, дори смятам да оформя още едно бурканче за мънистата и други джунджурийки.


5 коментара:

nádya каза...

Славина, отлична работа си свършила! Мъничка бродерия, но пък толкова нежна и перфектно направена. Бурканчето е станало суперско, а идеята ти за другарчета е повече от добра. Браво на теб!!!!

Mstitch каза...

Славинче, огромно браво от мен! Сърчицето още не съм реализирала, но тези копченца при първа възможност ще избоцкам. Виждах някъде подобно решение за съхранение на копчета и други дребни неща, но определено твоя вариант ми е много по сърце. С две ръце съм "за" другарче!Браво!

Славина каза...

Много ви благодаря, радвам се че ви харесва. Малка е бродерийката, но носи голямо настроение. Голяма борба беше да си напиша коментара, на втория ден успях!

geniko каза...

Малка,но мн. красива.Бурканчето е станало като бижу.

Славина каза...

Мерси, Гери.